Hyundai Klub - Regisztráció

Ön is Hyundai Barkácsgép tulajdonos?
Regisztráljon az exkluzív folyamatosan változó kedvezményekért!

Bárhol is vásárolta készülékét a Hyundai Klub folyamatos és változatos akciót kínál minden tulajdonosnak! Sőt mindemellett minden a Hyundai Barkácsgéppel kapcsolatos hírt és információt is megosztunk Önnel!

Nem olvas hírlevelet? Az sem akadály! Látogasson el a www.hyundai-barkacsgep.hu webshopra, ahol a főoldalra írva ezen regisztrációt követően a válaszlevélben kézhez kapott kedvezménykódját és máris megnézheti milyen egyedi és különleges kedvezményeket vehet igénybe!

Regisztrációja a Hyundai Barkács Magazinra való felíratkozás is egyben.,ahol elsőkézből értesülhet aktuális akcióinkról, ajánlatainkról, nyereményjátékainkról és számos érdekes barkácsolási tippről.

 A * jelölt mezők kitöltése kötelező.

Irányítószám
Város
Utca, házszám

Segítsen személyre szabni a Hyundai Barkács Magazint!

Érdeklődési köreinek megjelölésével Ön is hozzájárulhat a Magazin szerkesztéséhez, hogy Ön és olvasóink számára a leginkább érdekes és hasznos cikkekkel és hírekkel szolgálhassunk.
Kedvnenc barkácsolási témájú weboldala:

Adatvédelem

A Devon Imp-Ex Kft. a személyes adatoka védelmének elkötelezett híve. Az Ön konkrét és kifejezett beleegyezése nélkül az érvényes jogszabályok szerint nem küldhetünk Önnek hírlevelet!

Adatvédelmi szabályzatunk elérhető honlapunkon is.